Over ons

Bedrijfsuitjes, Meeting partner, Incentive reizen, Teambuilding en Events. Zowel lokaal, landelijk als internationaal.

Wij zijn uw partner uit Eindhoven voor de beste Meetings, Events, Teambuilding en Bedrijfsuitjes zowel lokaal, landelijk als internationaal. Wij bieden de beste maatwerk oplossingen voor elk personeelsuitje, incentive reis, teamuitje en bedrijfsfeest aan. En met onze eigen begeleiders en hosts bieden wij organisaties aanvullende teamtraining en specifieke events door passende oplossingen te bieden om de communicatie en samenwerking bij u te verbeteren. Of dat nou intern is of extern met en voor uw klanten.

Wij werken dagelijks aan steeds nieuwe en innovatieve uitjes en verrassende evenementen waarmee we onze klanten en wellicht uw stakeholders een onvergetelijke dag of dagen willen bezorgen. We brengen mensen samen, laten ze nieuwe ervaringen opdoen en we gaan (als het weer het toelaat) graag naar buiten om lekker actief bezig te zijn.

MVO

Sinds de oprichting zijn wij in Eindhoven hard gegroeid, mede door het bouwen van meerdere merken, het aangaan van diverse samenwerkingen en aanname van bijzonder goed personeel. Hierbij heeft duurzaamheid en social return altijd hoog in het vaandel gestaan. Mede hierdoor en met de juiste focus bleef onze organisatie groeien, ondanks de relatief slechte economische omstandigheden tussen 2010 en 2016. Meerdere onderzoeken wijzen niet voor niets uit dat maatschappelijk verantwoord ondernemen leidt tot betere financiële prestaties, op korte én lange termijn. ‘Doing good’ op mens- en milieugebied leidt dus tot ‘doing well’ op financieel gebied. Wij zijn MVO Nederland partner en hebben het gouden Keurmerk duurzaam Ondernemen behaald.

Veiligheid

Voor al onze evenementen, arrangementen en entertainment staat veiligheid boven alles. Een instructie met betrekking tot veiligheid wordt door ons gegeven bij ieder evenement. In ieder evenement kunnen wijzigingen optreden indien de veiligheidsfactoren dit vereisen. Elke deelnemer wordt geacht tevens zelf de nodige waakzaamheid en veiligheid in acht te nemen en de instructies op te volgen. Wanneer de deelnemer gezondheidsklachten heeft en tijdens het evenement, arrangement en/of entertainment deze gezondheid in gevaar kan brengen, dient hij dit van te voren te melden. Deelnemers aan de activiteit dienen voor en tijdens de activiteiten geen alcohol te nuttigen. Er is te allen tijde BHV en EHBO aanwezig. Elk jaar worden onze instructeurs hiervoor getraind door samenwerkingspartner NIBHV.

Een passende AVB- en/of persoonlijke WA- én ziekteverzekering is te adviseren voor elk evenement. De deelnemer(s) wordt tevens verzocht voor aanvang van het arrangement een adequate (reis)ongevallenverzekering af te sluiten, indien reeds afgesloten verzekeringen zoals de ziektekostenverzekering mogelijke schade niet afdoende dekken. Voor buitenlandse adventure activiteiten (wintersport, duiken, berg beklimmen ed.), sluit dan ook een aanvullende ‘gevaarlijke sporten’ assurantie af. Voor meer informatie en/of het afsluiten van extra polissen verwijzen wij naar uw eigen assurantiekantoor, of kijk bijvoorbeeld eens bij Klap.