Waarom Wij?

 1. Ervaren: wij zijn sinds 2010 in de Nederlandse en internationale evenementen markt actief. Relactive Events is begonnen met het organiseren van bedrijfsuitjes en personeelsfeesten in Eindhoven en heeft zijn activiteiten inmiddels uitgebreid naar vele andere steden in Nederland. Wij zijn in de winter bijvoorbeeld op ruim 15 ijsbanen en sneeuwbanen te vinden en in de zomer in  vele badplaatsen en recreatiegebieden in het land.
 2. Breed aanbod: wij hebben een uniek en onderscheidend aanbod, voor elk budget, seizoen en doelgroep. Of het nu om 5, 50 of meer dan 500 gasten gaat, wij organiseren uw event. Zie bijvoorbeeld onze winteruitjes Fun Curling en ijsspelen, onze tochten door de stad of ons teamuitje Ken je Collega waarin training van uw personeel gecombineerd wordt met fun activiteiten.
 3. Maatwerk: wij streven naar een optimale invulling van uw event en geven een passend advies bij uw budget en wensen. Wij hebben korte activiteiten van een uur tot activiteiten die meerdere dagen in beslag nemen. Ook bieden wij adviezen aangaande locaties, transport, vergader- en/of cateringwensen. Ook denken wij mee in het kader van de WKR, verzekeringen, annuleringen en alles wat bij een event komt kijken.
 4. Slecht weer garantie: bij ons heeft u slecht-weer-garantie. Boekt u een buitenactiviteit en zijn de voorspellingen slecht? In overleg bieden wij u een vervangende binnenactiviteit, zodat uw event niet letterlijk in het water valt.
 5. Full service: wij hebben veel producten in eigen huis en organiseren en voeren uw event van A tot Z uit. Ons kantoor, personeel, gidsen, trainers en instructeurs staan 24/7 voor u klaar en we werken samen met betrouwbare en uitstekende partners.
 6. Betrouwbaar en veilig: al vele bedrijven en groepen zijn u voorgegaan, zoals u kunt zien aan de vele referenties hierboven. Bij onze activiteiten staat veiligheid centraal: ons personeel wordt jaarlijks intern opgeleid en is in het bezit van een BHV/EHBO diploma. Al onze reisgelden in het kader van de wet pakketreizen worden gewaarborgd via STO Garant.
 7. Transparant: Wij bieden onze producten en faciliteiten aan tegen transparante prijzen. U krijgt een offerte op maat en u kunt kiezen voor één aanspreekpunt en één factuuradres.
 8. Duurzaam en sociaal:  wij hebben ook aanbod onder ons groene label Duurzaam Bedrijfsuitje, voorzien van een duurzaam keurmerk. Wij zijn een erkend leerbedrijf en MVO Nederland partner. Jaarlijks steunen wij diverse goede doelen zoals Alpe d’Huzes, KWF, Natuur Monumenten, Kankerbestrijding en het WNF.
 9. Vernieuwend: we blijven ons aanbod aan teambuilding, bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsfeesten continu vernieuwen.
 10. International: And of course we will help you in English. We know how to provide the best experience and our guides are the best in the event business. Check also Meetings Incentives Eindhoven

Verder Goed om te Weten

 • Programma onder voorbehoud van beschikbaarheid, vraag een optie aan.
 • Prijzen zijn verder exclusief 21% BTW, vraag een offerte op
 • Wij zijn een full service landelijk opererend (en duurzaam) evenementenbureau. Tegen een bureau fee verzorgen wij graag uw totale arrangement zoals transfers, accommodatie, hostess, feestavond, eventmarketing expertise, uitnodigingen, et cetera.
 • In het kader van pakketreizen zijn uw reisgelden gewaarborgd via STO Garant.
 • Slecht weer garantie: bij ons heeft u slecht-weer-garantie. Boekt u een buiten activiteit en zijn de voorspellingen slecht? In overleg bieden wij u een vervangende binnen activiteit, zodat uw event niet letterlijk in het water valt.
 • Voor activiteiten waarbij Solexen, E-Scooters, DAFjes gebruikt worden dient men een bromfiets/scooter/auto rijbewijs te hebben om op een scooter te rijden. Niet rijbewijs bezitters, kunnen wij op aanvraag een elektrische fiets verstrekken. Kan niet meer geregeld worden op de dag zelf!
 • Prijzen zijn inclusief huur voertuigen met helm, gelost en geladen op elke locatie. Deze prijzen zijn verder inclusief begeleiding (met BHV/EHBO) en organisatie, we stemmen een maatwerk programma op niveau en route met u af. Tegen geringe meerkosten verzorgen wij langere tours, of een tocht in uw woonplaats. Reiskosten variëren tussen de €75 en €175.
 • Of course we will help you in English. We know how to provide the best experience and our guides are the best in the event business. Check also Meetings Incentives Eindhoven
 • Van toepassing zijn onze algemene voorwaarden.

Meerprijzen

Meerprijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid, exclusief btw:

 • Teambuilding games: Tijdens de activiteit verzorgt onze begeleiding drie verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op deze activiteit voor €40 / team extra.
 • Brain games: Tijdens deze activiteit gaat onze begeleiding elk team de mentaliteit en cohesie testen in 3 brain games. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling voor €40 / team extra.
 • Boerengolf, voetgolf of Street golf: Sla om beurten in zo’n min mogelijk slagen een parcours van 3 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens deze activiteit voor €40 / team extra.
 • Bier proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere biertjes in een proeverij. Voor de dorstige mensen onder ons, vanaf €15 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Wijn proeverij: Leuk voor na de activiteit. Geniet van 3 bijzondere wijnen in een proeverij. Voor de culinaire mensen onder ons, vanaf €20 p.p. extra inclusief bijhorend hapje.
 • Bezoek museum: Altijd al alles van Eindhoven, Philips, DAF of PSV willen weten? Bezoek dan het Philips -, DAF -, PSV – of Eindhoven museum. Wij organiseren de tickets, handling en het bezoekuur voor u vanaf €10 p.p. extra.

Eventuele bijkomende kosten en op aanvraag:

 • Hapjes, drankjes, lunch, diner ed.
 • Eventuele entree kosten locaties (musea e.a.)
 • Parkeer kosten
 • Bedrijfsfeest met DJ, bar, entertainment, ed.
 • Transfers
 • Fotograaf of filmverslag
 • Weggevertjes
 • Hotel verblijf