Walking and Dining Tour

Ga met gids op pad in een gezellige en informatieve rondleiding met diner in Eindhoven. Geniet onderweg van heerlijke hapjes in onze walking and dining tour! De groep kan onderweg genieten van verschillende hapjes, in combinatie met een drankje. Jullie zullen worden ontvangen op een locatie wat voor jullie het beste uitkomt. Dit kan op jullie verblijf zijn, in een restaurant in centrum Eindhoven of bijvoorbeeld bij ons te Strijp-S. Hier zullen jullie kennis maken met de begeleider(s), die jullie ongeveer 3.5 uur zullen vergezellen in een leuke tour door Eindhoven. De verschillende highlights zullen worden afgelopen, waaronder Witte Dame, Philips Stadion, Strijp S, binnen stad, Catharinakerk, et cetera. Natuurlijk kan de toch ook beperkt worden tot enkele locaties, zoals alleen het centrum of Strijp-S. Eenmaal aangekomen bij een highlight geeft de begeleider uitleg en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Uiteraard is de Walking Dinner Eindhoven een introductie voor diverse horeca, en jullie zullen tijdens deze tocht op 3 voortreffelijke restaurants genieten van een maaltijd. Het formaat is daarbij een 3 gangen diner of een voorgerecht, beiden met meestal een glaasje wijn (maar een ander drankje is daarbij ook mogelijk). De tocht zelf zal ongeveer 1.5 tot 2 uur duren, dus er is per horeca locatie nog voldoende tijd om te genieten van de sfeer in de restaurants, en de consumptie van lekkere hapjes. In het geval dat jullie meer hapjes willen proeven dan 3 gerechten en jullie meer locaties willen bezoeken, dan is er de optie om meerdere gangen toe te voegen aan het diner.

Programma

Duur van deze activiteit is ongeveer 3,5 uur. U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

15.50 Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

– Uitleg activiteit(en)

16.00 Start rondleiding

– 3 stops tussendoor, bij 3 verschillende restaurants/cafés

19.30 Afscheid nemen van de begeleiding, einde walking dinner tour

Optie: borrelen na walking and dining

 

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

Deze activiteit is te boeken vanaf €52 per persoon. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.

 • U kunt deze activiteit boeken vanaf 15 personen, of u betaalt tot en met 15 personen.
 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?