VR Indoor Games La Casa & Moordspel

La Casa
Beleef deze spannende escape game door in de virtuele wereld te stappen! Jullie zijn de perfecte bankrovers, maar gaat het jullie lukken om de Rijksmunt met een geniaal plan te beroven? Speel dit spannende VR spel wat gebaseerd is op de Netflix serie La Casa de Papel om daarachter te komen!

Creativiteit, teamwork en snelheid staan voorop in dit spel! Speel deze VR game in een ruimte, horeca locatie of op kantoor; wij zullen met de materialen en VR brillen naar jullie locatie komen. Het spel is geschikt voor teams van maximaal 5 personen per team. Het is een interactief spel waarbij deelnemers moeten zoeken naar codes, aanwijzingen en objecten en raadsels en puzzels moeten oplossen binnen 90 minuten. Het doel is verder om zo min mogelijk clues te vragen. Welk team is op het eind als eerste klaar, maar heeft ook de minste clues gevraagd? Voor welke clue geldt een bepaalde straftijd, welk team zal winnen?

Moordspel

Na een dagje skiën met zijn vrienden drinkt Rudy de skileraar nog even een biertje, waarna hij plots dood neervalt. Wat is er gebeurd? Dat gaan jullie als inspecteurs in agentschappen uitzoeken. Elk agentschap (team) heeft een voorzitter, dit kan bijvoorbeeld Mr. Bean, Pablo Escobar, of bijvoorbeeld Shrek zijn. Na het benoemen van een voorzitter is het aan jullie om erachter te komen wie Rudy nu echt was. Door wie werd hij vermoord, en in opdracht van welk team? Wat was het moordwapen? Was was het motief? Het spel zit boordevol verrassende wendingen, opdrachten en aanwijzingen. Elk team begint met verschillende informatie. Met behulp van je smartphone gaan jij en je team de strijd aan om te winnen! Onderhandel en wissel informatie uit met andere agentschappen, maar pas op dat jullie niet belazerd worden! Tussendoor is er natuurlijk genoeg tijd om te genieten van een buffet of een 3-gangen diner; de spelonderdelen vinden tussendoor plaats (of tijdens de gerechten).

Onze Rudy staat ondertussen ook weer op uit de dood en geeft een apres ski quiz, waarmee extra bonuspunten en clues te verdienen zijn.

 

 

Programma

Duur van deze activiteit is ongeveer 1.5 uur. U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

Deze VR activiteit is te boeken vanaf €140 euro per team. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.
Deze moordspel activiteit is te boeken vanaf €23,00  per persoon. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.

 • U kunt beiden activiteiten boeken vanaf 15 personen, of u betaalt tot en met 15 personen.
 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?