Top Quiz

Op zoek naar een leuke quiz die kan helpen om als collega’s elkaar beter te leren kennen? Dan hebben we een leuke selectie voor jullie!

Pubquiz
Speel de gezellige pubquiz onder het genot van een drankje. Daag al je collega’s uit in deze competitieve activiteit en kom er achter wie de slimste is! Deze quiz wordt in teams gespeeld en wordt begeleid door een quizmaster die de leukste en grappigste vragen stelt. Het team dat aan het einde van de quiz de meeste punten heeft, mag zich trots kronen tot de winnaar van deze Pub Quiz.
Welk team aan het einde van de reeks de meeste punten heeft, mag zich kronen tot winnaar van de Pub Quiz.

Zingo
Ga deze leuke uitdaging aan met je collega’s en test je muziek kennis; deze heb je zeker nodig bij deze hilarische Zingo! quiz. In teams ga je meerdere liedjes en instrumenten horen en deze ga je dan afstrepen als die op je Zingo kaart staat. Wie is de snelste, het slimst en heeft een ontzettend goede kennis van muziek? Onze Zingo bestaat uit verschillende rondes. Elke ronde krijg je een Zingo kaart, die je dient vol te krijgen (zoals bij Bingo). Klopt alles? Dan wint het team de prijs. Klopt het niet? Dan zal het team, of een van de teamleden een liedje dienen te zingen uit onze selectie.

Ranking with your Stars
Speel de interactieve quiz ‘Ranking with your Stars” en leer je collega’s kennen! Jullie worden over van alles gevraagd, geheimen, hobby’s, blunders. Niets wordt overgeslagen! Natuurlijk kunnen de vragen naar eigen voorkeur worden opgesteld.

Programma

Duur van deze activiteit verschillen van tussen 1 tot 3 uur. U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen op aanvraag

Deze Pub Quiz activiteit is te boeken vanaf €17,00 per persoon. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.
Deze Zingo! activiteit is te boeken vanaf €17,00 per persoon. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.
Deze Ranking with your Stars activiteit is te boeken vanaf €27,00 per persoon. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement

 • U kunt deze activiteit boeken vanaf 15 personen, of u betaalt tot en met 15 personen.
 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?