Teamtraining Enneagram

Leer elkaar kennen met onze interactieve teambuilding ”Ken Je Collega” workshop! We dagen jullie uit met verschillende opdrachten en thema’s, waarbij het Enneagram model centraal staat. Ontdek welk type je bent en gebruik deze kennis om te achterhalen wat dit betekent voor jou en je collega’s. Tijdens deze workshop zul je samen met je collega’s een helder beeld krijgen over welk karaktertype je laat zien in het werk, wat zal helpen om het gedrag van elkaar beter te begrijpen.

Verder bestaan Ken Je Collega uit een aantal interessante teamopdrachten. In teams ga je aan de slag om je collega’s op een andere manier te leren kennen. De opdrachten gaan over communicatie, leiderschap, vertrouwen, eerste indruk, dromen, mentale kwesties, MVO, presentatie en cultuur. Afhankelijk van de grootte van de groep en de beschikbare tijd stellen wij een optimale workshop samen. Na afloop weet u gegarandeerd meer over al uw collega’s!

Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door ons merk coachingskamer Eindhoven.

Programma

Duur van deze activiteit is ongeveer 2 tot 2,5 uur. U kunt deze boeken in de morgen en middag. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

Deze activiteit is te boeken vanaf €750 voor 15  personen. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.

 • U kunt deze activiteit boeken vanaf 15 personen, of u betaalt tot en met 15 personen.
 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Naam Bedrijf *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Naam *


  Geslacht *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?