Sportief Curlen, Segway of Yoga

Curling
Deze workshop heeft een fun en luchthartig karakter waarbij samenwerking centraal staat. Na een introductie van de theorie zullen we eerst de basistechniek van curling uitleggen en daarna gaan we hiermee oefenen. Wanneer alles duidelijk is zal er een leuke competitie gehouden worden tussen 2 teams. Er zal een gezellig wisselprogramma plaatsvinden op een of meer banen, waarbij we afwisselend in verschillende teams wedstrijd zullen spelen. Het is aan jullie team om de juiste tactieken te bepalen om de wedstrijd te winnen! Welk team zal zich Top Curling Team mogen noemen na afloop?

Segway
Het rijden op een Segway is een zeer bijzondere en unieke ervaring, wat het een leuke bezigheid maakt voor een teambuilding activiteit! Wij hebben voor jou een keuze uit een gezellige tocht met een begeleider of een voordelige workshop.

Segway Tocht Eindhoven (Strijp-S & centrum)
De Segway Tour Eindhoven is een duurzaam, uniek en vrijwel altijd uitvoerbare activiteit (bij slecht weer verstrekken we poncho’s of verzorgen we een workshop onder een afdak). Het programma zal starten op Strijp-S te Eindhoven of bijvoorbeeld bij een hotel. Na een introductie en het uitleggen van de basistechnieken wordt een route met de gids afgelegd. De route gaat langs diverse highlights van Eindhoven zoals het Philips Stadion, TU/e, Witte Dame, Van Abbe Museum, High Tech Campus en Strijp-S. Verder kunnen er ook nog fietsen of steppen geboekt worden, wat vaak als prettig ervaren wordt door een aantal deelnemers, zodat ze tussendoor kunnen fietsen.

Yoga
Toch liever een yoga workshop? Dat kan ook!

 

Programma

Duur van de curling activiteit is ongeveer 1 tot 1,5 uur. U kunt deze boeken in de morgen en middag. Tijden en datum in overleg.
Duur van de Segway activiteit is ongeveer 1.5 tot 2 uur. U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

De curling activiteit is te boeken vanaf €32,50 per persoon. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.
De segway activiteit is te boeken vanaf €75,00 per persoon. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.

 • U kunt de curling activiteit boeken vanaf 12 personen, of u betaalt tot en met 12 personen. De segway activiteit is te boeken vanaf 15 personen, of u betaalt tot en met 15 personen
 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?