Sneeuwbaan Events Snowgames & Lessen

Tijdens de sneeuwspelen ga je met je collega’s de strijd aan. Onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs gaan jullie verschillende teamspellen doen in competitievorm. Na ontvangst door onze instructeurs krijgen jullie laarzen van de sneeuwbaan. Op de baan zullen vervolgens de teams worden gemaakt en en daarna gaan jullie gedurende 1 of twee uur de strijd met elkaar aan in een aantal van de onderstaande onderdelen.

 • Ringsteken: Glij met een frisbee naar beneden en prik zoveel mogelijk ringen op je weg.
 • Human snow bowling: Op een slee dien je tien kegels omver te gooien. Je collega’s duwen je richting de kegels. Durf jij het aan?
 • Fun curling on snow: Laat de curling stenen zo dicht mogelijk naar het centrum glijden.
 • Sneeuwblindheid spel: Je collega heeft  te lang in de zon gekeken en kan niks meer zien.. Jullie moeten hem of haar helpen om de juiste materialen te vinden. Communicatie en samenwerking staan hierbij voorop!
 • Estafette einstein spel: Tijdens deze race gaan alle teams op een frisbee (of band) naar beneden. Zodra je beneden bent, ontvangen het team een vraag die jullie correct dienen te beantwoorden. Wie speelt het meest efficiënt?

Afhankelijk van de grootte van de groep, de tijdsduur en de capaciteit van de locatie bepalen we hoeveel sneeuwspelen er uiteindelijk gespeeld zullen worden.

Uiteindelijk worden de spellen afgesloten met een prijsuitreiking en dan sluiten we de dag af onder het genot van een chocolademelk of ander drankje.

Programma

Duur van deze activiteit is ongeveer 1 uur. U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

Deze activiteit is te boeken vanaf €32,50 per persoon. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.

 • U kunt deze activiteit boeken vanaf 15 personen, of u betaalt tot en met 15 personen.
 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?