Segway

Nog geen Segway gereden? Dan wordt het hoog tijd, en waarom dan niet in de stad van innovatie en technologie! Wij hebben voor jou een keuze uit een unieke tocht met begeleiding of een voordelige workshop.

Segway Tour Eindhoven (Strijp-S & centrum)
De Segway Tour Eindhoven is een uniek tocht en vrijwel altijd uit te voeren (immers bij slecht weer verstrekken we poncho’s of gaan we een workshop onder een afdak verzorgen). Wij starten het programma op Strijp-S te Eindhoven of bijvoorbeeld bij een hotel of parkeerterrein. Na een introductie en het leren van de basistechnieken (training circa 15 minuten) wordt vervolgens een route met de begeleiding afgelegd. De route gaat langs diverse highlights van Eindhoven (mede afhankelijk van het niveau van de groep, verkeer/weer condities en wensen) als het Philips Stadion, Witte Dame, TU/e, Strijp-S en/of High Tech Campus. De totale activiteit zal circa 1,5 tot 2 uur duren (mede afhankelijk van de grootte van de groep).

Grote groep?
De Segway tour is prima te combineren met fietsen of e-scooters. Soms is dat voor deelnemers ook prettiger dan een Segway. Gezien het maatwerk programma, dienen wij vooraf een inventarisatie te vernemen. Tot circa 50 Segways zijn beschikbaar, boven de 50 deelnemers zetten wij te allen tijde dus e-scooters of fietsen in. Vraag naar de voorwaarden.

Een wisselprogramma is ook mogelijk en dan maken we (volgens afspraak) 2, 3 of meer groepen. De wachtende deelnemers zullen een andere activiteit uitvoeren (denk aan een rondleiding, museum bezoek, workshop, puzzel opdracht, Escaperoom). De groep die aan de Segway start, gaat na de training op pad. Na een uur zal de volgende groep van start gaan en zullen de Segway rijders van daarvoor een andere activiteit gaan doen.

Workshop Segway
Mocht budget een rol spelen, denken wij graag met u mee. Segways kosten ter informatie minimaal 8500 euro  per stuk aan investering, en de tour met begeleiding (en transporten) + onderhoud & verzekeringen zijn derhalve relatief duur. Wellicht is dus een Segway workshop derhalve een prima budgettaire optie. Op een (groot) terrein gaan we dan met een aantal Segways een leuke workshop verzorgen. Om beurten gaat u Segway rijden ervaren en op het einde gaan we een parcours afleggen.

Programma

Duur van deze activiteit is ongeveer 2 tot 2,5 uur. U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

Deze activiteit is te boeken vanaf €75 per persoon (of u betaalt €1125 totaal). Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.

 • U kunt deze activiteit boeken vanaf 15 personen, of u betaalt tot en met 15 personen.
 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.
 • Eventuele inzet van e-scooters is gebaseerd op minimale afname van 20 scooters. Dus bijvoorbeeld 30 Segways en 20 e-scooters. Prijs blijft gelijk aan €75 exclusief btw per persoon. Onderweg wordt gerouleerd namelijk.
 • Eventuele inzet van fietsen wordt als meerprijs en service berekend. Meestal kiest u ervoor om voor bijvoorbeeld 30 personen te boeken, wij leveren dan ook 30 Segways. In geval u er voor kiest om extra fietsen achter de hand te houden, omdat na de training blijkt dat een aantal deelnemers niet wenst mee te gaan, dan kan dat een (verstandig) besluit vanuit u zijn. Dikwijls gaan alle deelnemers gewoon met Segway mee op pad. Extra fietsen leveren wij obv beschikbaarheid voor €15 / stuk extra.
 • Uit oogpunt van de prijs, is het mogelijk om vanaf 30 personen en meer een 50-50% verhouding te kiezen met Segways en Fietsen. Er staan bij 30 deelnemers dan ook 15 Segways en 15 fietsen bij aanvang gereed. De training duurt dan derhalve wel wat langer, de tour wat korter. Onderweg rouleren we van fiets en Segway. Prijs hiervoor bedraagt €65 exclusief btw per persoon.
 • Een Segway workshop is vanaf 25 personen te boeken, en kost u €55 exclusief btw per persoon.
 • Grote groepen altijd op aanvraag

We starten en eindigen op dezelfde locatie. Op verzoek en tegen meerprijs, kunnen we eventueel elders eindigen. Wij gaan dan op de startlocatie de transport ophalen en de routing vooraf bepalen.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?