Sculpturen van IJs of Zand

IJssculpturen is een unieke workshop waarbij je in groepjes aan een ijsblok kunt gaan werken. Na het kiezen van een thema krijgt elk groepje (van 3 personen) een instructie en een schetsblok, waarna jullie kunnen beginnen aan deze leuke teambuilding activiteit! Tijdens deze workshop is het vooral belangrijk dat jullie het leuk hebben en het meeste uit de ervaring halen. We leren iedereen de kneepjes van het vak, en de groepjes zullen hun 3D ontwerp op papier werkelijkheid maken in hun heldere ijsblok. Aan het eind zal elk groepje hun creatie laten zien aan elkaar, hilariteit gegarandeerd. De ijssculpturen zullen vervolgens beoordeelt worden op samenwerking en originaliteit, en uiteindelijk zal er een leuke prijsuitreiking volgen. Tijdens de workshop kunt u natuurlijk een drankje nuttigen op de horeca locatie. De workshop wordt binnen en buiten verzorgd. Voor het indoor ijssculpturen hebben wij op verzoek zeil en lekbakken tot onze beschikking.

Zandsculpturen laten je weer even helemaal het kind in jezelf herontdekken. Wij bieden de mogelijkheid om je creativiteit naar boven te halen en je helemaal te laten uitleven met deze zandsculpturen workshop. De deelnemers worden ontvangen in een gezellig restaurant aan een strand locatie of recreatieplas. Na ontvangst wordt het thema van de dag bekend gemaakt, waarna het creatieve gedeelte komt; in teams van 5 personen zullen jullie een ontwerp maken en daarna kunnen jullie aan de slag met het sculpturen zelf. Het team met de mooiste zandsculptuur zal worden beloond met een mooie prijs, de beoordeling zal afhangen van de samenwerking, realisatie, originaliteit en uitvoering.

Programma

Duur van de zandsculptuur activiteit is ongeveer 1 tot 2 uur

Duur van de ijssculptuur activiteit is ongeveer 1.5 tot 2 uur

U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

De ijssculpturen activiteit is te boeken vanaf €26 per persoon. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.
De zandsculpturen activiteit is te boeken vanaf €19.50 per persoon. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.

 • U kunt deze activiteiten boeken vanaf 15 personen, of u betaalt tot en met 15 personen.
 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?