Sculpturen van IJs of Zand

IJssculpturen is een unieke workshop waarbij je in groepjes aan een ijsblok kunt gaan werken. Na het kiezen van een thema krijgt elk groepje (van 3 personen) een instructie en een schetsblok, waarna jullie kunnen beginnen aan deze leuke teambuilding activiteit! Tijdens deze workshop is het vooral belangrijk dat jullie het leuk hebben en het meeste uit de ervaring halen. We leren iedereen de kneepjes van het vak, en de groepjes zullen hun 3D ontwerp op papier werkelijkheid maken in hun heldere ijsblok. Aan het eind zal elk groepje hun creatie laten zien aan elkaar, hilariteit gegarandeerd. De ijssculpturen zullen vervolgens beoordeelt worden op samenwerking en originaliteit, en uiteindelijk zal er een leuke prijsuitreiking volgen. Tijdens de workshop kunt u natuurlijk een drankje nuttigen op de horeca locatie. De workshop wordt binnen en buiten verzorgd. Voor het indoor ijssculpturen hebben wij op verzoek zeil en lekbakken tot onze beschikking.

Zandsculpturen laten je weer even helemaal het kind in jezelf herontdekken. Wij bieden de mogelijkheid om je creativiteit naar boven te halen en je helemaal te laten uitleven met deze zandsculpturen workshop. De deelnemers worden ontvangen in een gezellig restaurant aan een strand locatie of recreatieplas. Na ontvangst wordt het thema van de dag bekend gemaakt, waarna het creatieve gedeelte komt; in teams van 5 personen zullen jullie een ontwerp maken en daarna kunnen jullie aan de slag met het sculpturen zelf. Het team met de mooiste zandsculptuur zal worden beloond met een mooie prijs, de beoordeling zal afhangen van de samenwerking, realisatie, originaliteit en uitvoering.

Programma

Duur van de zandsculptuur activiteit is ongeveer 1 tot 2 uur

Duur van de ijssculptuur activiteit is ongeveer 1.5 tot 2 uur

U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief btw regio Eindhoven, uitvoering in Nederlands of Engels

Boek een workshop Zandsculpturen voor:

 • De vaste prijs t/m 30 personen bedraagt €1050.
 • Vanaf 30 personen bedraagt de meerprijs €35 per persoon

Uw prijzen o.b.v. 3 personen per ijsblok:

 • IJssculpturen t/m 30 personen is te boeken voor €1125
 • Vanaf 30 personen bedraagt de prijs €37,50 per persoon (we berekenen altijd dan per groepjes van 3 personen).

Deze prijzen zijn inclusief onze reiskosten in Noord-Brabant**, begeleiding, (pre)organisatie en facturatie, benodigde materialen en leuke prijsuitreiking met prijzen na afloop.

**Buiten regio Brabant berekenen we extra reiskosten. Prijs op aanvraag.

Additionele meerprijzen:

  1. Wij gaan er vanuit dat u een vergader/horeca ruimte reserveert of dat wij op uw bedrijf locatie komen. En dat wij daar (bij voorkeur) buiten of anders binnen de workshop kunnen verzorgen. Op verzoek gaan wij een (horeca)locatie voor u regelen tegen een meerprijs van €35 t.b.v. de organisatie- en reserveringskosten. Voor u dan 1 contactpersoon en 1 crediteur. Deze prijs is exclusief drankjes, eten, werktafels en eventuele zaalhuur.
  2. Bij voorkeur verstrekken we deze workshop lekker buiten. Bij droog weer natuurlijk prima te doen, bij regenachtig wellicht onder een overkapping of grote parasols. Op verzoek kunnen we ook een tent plaatsen tegen meerprijs en is afhankelijk van grootte groep. Of we gaan naar binnen toe.
  3. Als wij buiten (of binnen) de workshop verzorgen, gaan wij er vanuit dat de locatie ons voorziet van (werk)tafels. Dit kunnen allerlei soorten (sta)tafels zijn van minimaal 70×70 cm omvang. Op verzoek en tegen meerprijs regelen wij werktafels voor u (inclusief transport, lossen en laden). Prijs afhankelijk van aantallen en locatie.
  4. Deze workshop is ook geschikt om binnen te verzorgen en voorzien wij de ijsblokken meestal met lekbakken. Meerprijs per lekbak bedraagt €5 per stuk (per ijsblok) extra. Soms is een lekbak niet nodig, en mogen ijsstukken op de vloer komen (betonnen vloer bijvoorbeeld met afvoerputje in de buurt). Derden dweilen de vloer dan.
  5. De meeste (90%) ijsstukjes worden in de lekbak opgevangen, maar alsnog kan door het sculpturen ijsstukjes op de grond schieten (10%). Als de vergader/horeca ruimte liever niet heeft dat de vloer nat wordt, kunnen wij deze extra voorzien van zeil. Voor het zeil en de op/afbouw handelingen rekenen wij extra kosten (minimaal €90), exacte prijs is afhankelijk van grootte groep.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?