Puzzeltocht Strijp-S en Strijp-R

De puzzeltocht Strijp-S is leuk en zeer informatief. Tijdens de tocht draait het niet om snelheid maar om kennis en samenwerking, met als doel teambuilding. De ontvangst is op Strijp-S of Strijp-T of bij Piet Hein Eek (Strijp-R) eventueel met een lunch of een drankje en hapjes. Na de ontvangst zal de totale groep een uitleg van onze begeleiding krijgen, en daarna krijgt na de teamverdeling elk team een iPad 9,7″ van ons.

De iPad APP navigeert, verzorgt automatisch vragen, puzzels en foto opdrachten en het informeert u over de omgeving. Wij maken voor deze tocht gebruik van het internationaal bekende MOOVE App systeem. Dit is een betrouwbare APP waar wij sinds de oprichting van MOOVE, als eerste Nederlandse bedrijf samen mee werken.

Help elkaar om zo veel mogelijk opdrachten op te lossen en zoveel mogelijk vragen correct te beantwoorden om de hoofdprijs te winnen!

Programma

Duur van deze activiteit varieert van 1 tot 3 uur en meer, in overleg. U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

 

Prijzen exclusief BTW

 • Puzzeltocht 2 teams € 450
 • Puzzeltocht 3 – 10 teams € 220 / team
 • Puzzeltocht 11 – 25 teams € 210 / team
 • Puzzeltocht > 25 teams € 200 / team

Teamgrootte is normaliter tussen de 5 en 8 deelnemers. Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, mogelijkheid om een aantal eigen opdrachten toe te voegen en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij dit programma in het Engels.

 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?