Puzzeltocht Eindhoven centrum

De puzzeltocht Eindhoven Centrum is leuk en informatief. Tijdens de tocht draait het niet om snelheid maar om kennis en teambuilding. De ontvangst is in Eindhoven centrum eventueel met een lunch of kop koffie/thee met iets lekkers. Na de ontvangst zal de totale groep een plenaire briefing van onze begeleiding krijgen, en krijgt na de teamindeling ieder team een iPad 9,7″ van ons.

De iPad APP navigeert, verstrekt automatisch vragen, puzzels en foto opdrachten en informeert u over de omgeving en highlights. U krijgt dus geen ongemakkelijke clipboard met papier mee, alles wordt verzorgd door de iPad. Wij maken hiervoor gebruik van het internationaal bekende MOOVE App systeem. Een betrouwbare APP waar wij sinds de oprichting van MOOVE, in 2012, als eerste Nederlandse partij mee samen werken. Het interessante aan de APP is;

 • Je ziet precies waar je loopt, en waar naar toe te gaan. De Google map is geïntegreerd. Wordt het donker, de iPad is verlicht.
 • De APP is realtime, scores worden per team zichtbaar. De ranking fluctueert continue.
 • Men kan ook naar andere teams chatten en cheaten.
 • Het is tevens een maatwerk APP, wij kunnen persoonlijke vragen en opdrachten toevoegen en speciale stops integreren.

Help elkaar correct te navigeren en los samen zo veel mogelijk opdrachten en vragen correct op. Alleen dan kunnen jullie de prijs in de wacht slepen!

Programma

Duur van deze activiteit varieert van 1 tot 3 uur. U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

 

Prijzen exclusief BTW

 • Puzzeltocht 2 teams € 450
 • Puzzeltocht 3 – 10 teams € 220 / team
 • Puzzeltocht 11 – 25 teams € 210 / team
 • Puzzeltocht > 25 teams € 200 / team

Teamgrootte is normaliter tussen de 5 en 8 deelnemers. Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, mogelijkheid om een aantal eigen opdrachten toe te voegen en leuke prijsuitreiking met prijzen. Desgewenst verzorgen wij dit programma in het Engels.

 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?