Kerstmarkt Eindhoven, Fijne Feestdagen Festival

Wanneer de temperaturen dalen en de honger en dorst naar marshmallows en chocolademelk toeneemt, weet je dat het traditionele Fijne Feestdagen Festival nabij is. In Eindhoven is december een grote feestmaand, waarbij Kerstmis natuurlijk niet vergeten wordt.

De temperaturen dalen, het feestseizoen is op komst; de honger en dorst naar warme chocolademelk en marshmallows of glühwein neemt toe. Het is weer tijd voor de gezellige kerstmarkten boordevol lekkere hapjes, drankjes, kerstsfeer en leuke shopjes. In regio Eindhoven zijn er meer dan genoeg kerstactiviteiten tijdens het Fijne Feestdagen Festival, waaronder kerstmarkten; een leuk bedrijfsuitje om met het bedrijf al helemaal in een kerstsfeer te komen.

Er is jaarlijks een kerstmarkt in het winkelcentrum van het Kastelenplein. Hier is dan de kerstman aanwezig en er is de mogelijkheid om glühwein of andere hapjes te nuttigen. Natuurlijk zijn er nog meerdere kerstmarkten waar jullie met ons naartoe kunnen!

Wil je met je collega’s tijdens de feestmaanden gezellig naar een kerstmarkt? Graag het contact formulier invullen, en dan nemen we zo snel mogelijk contant met je op om de opties te bespreken!

Programma

Duur is afhankelijk van de activiteit, variërend van 1 uur tot een dagdeel (of langer). U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

Prijs op aanvraag en is mede afhankelijk van locatie, groepsgrootte en soort activiteit.

 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?