Kerstborrel

Unieke en gezellige Kerstborrel in Eindhoven en omstreken

In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring kunnen opdoen in het verzorgen van gezellige Kerstborrels en feesten in Eindhoven en omstreken. We maken hiervoor onder andere gebruik van lege ruimtes die wij omtoveren tot feestelijke ruimtes. Verder maken ook gebruik van locaties die aangeboden worden door onze horecapartners. We hebben ook op diverse bijzondere locaties mogen organiseren, zoal landhuizen, kastelen, strandpaviljoens en kerken. Prachtige locaties!

Door de invoering van de Werkkostenregeling (WKR) zou een Kerstborrel op eigen locatie ook een interessante optie kunnen zijn. Een kerstborrel kan bestaan uit drankjes en hapjes en kan daarbij worden uitgebreid of aangevuld met met entertainment, kerstpakketten, een Kerst quiz, een diner en mogelijk diverse spellen. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken!

Programma

Duur van deze activiteit is ongeveer 4 uur. U kunt deze boeken in de middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;
18.00 uur Inloop gasten, garderobe en welkom drankje gereed
19.00 uur Opening feestavond
– buffet, barbecue, walking diner, 3 gangen et cetera
20.30 uur Uitserveren desserts, aansluitend
– wellicht een activiteit als een quiz of competitie beerpong, tafelvoetbal, e.a.
– Karaoke
21.00 uur Band of DJ start
– hapjes tussendoor
– act wellicht (denk aan Goochelaar)
– optie Photobo0th of Greenscreen, of fotograaf
– eventueel aparte cocktailbar, gin tonic bar, rum bar ed.
01.00 uur Einde

Prijzen exclusief BTW

Een ”basis” feest met geluid, AV middelen, DJ, standaard drankjes (5 uur), hapjes en locatiehuur kost ongeveer €60 tot €70 exclusief btw per persoon. De locatie kan hier bepaalde verwachtingen bij hebben, bijvoorbeeld dat je met minimaal 100 personen aanwezig bent. Dit basis budget kan uiteraard uitgebreid worden met verschillende opties. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.

 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?