IJsbaan Events Curling / Icegames

De IJsspelen teamgames hebben een fun en luchthartig karakter waarbij samenwerking centraal staat. Na een introductie van de spellen zal er een leuke competitie gehouden worden tussen de teams. Er zal een gezellig wisselprogramma plaatsvinden op een of meer banen, waarbij we afwisselend in verschillende teams verschillende spellen zullen spelen. Het is aan jullie team om de juiste tactieken te bepalen om de wedstrijd te winnen!

Bij deze activiteit kunnen jullie de volgende games spelen, in  totaal worden 3 tot 6 games gespeeld uit dit sortiment:

 • Human Icebowling: Schuif je collega op een slee richting de kegels en ga voor een strike!
 • Ice Hockey Competitie (niet op elke ijsbaan mogelijk): Hockey op schoenen, scoor bij de tegenstanders!
 • Human Curling op Tubes: Curling met levende curling stenen! Duw je collega op een rubberband zo dicht mogelijk naar het centrum van het huis.
 • Rodelslalom on Ice (niet op elke ijsbaan mogelijk): Zittend op een slee, 1 stok in beiden handen moet je proberen om sneller te zijn dan je concurrent!
 • Jeu d´Ice: Wie schuift de puck het dichts mogelijk bij de but? Dit spel is ideaal voor jong en oud!
 • Fun Curling beleving: Veeg de stenen zo dicht mogelijk naar het centrum van het huis. Graag een uitgebreide workshop en uitleg van technieken? Boek dan een fun curling workshop voor een uur.
 • IJsstok schieten (niet op elke ijsbaan beschikbaar); Bij dit spel gooi je onderhands (zoals bij bowling) de ijsstok naar het huis toe. Er wordt niet geveegd, omdat de ijsstokken met een enorme snelheid kunnen aankomen en juist  andere ijsstokken horen te ketsen.
 • Einstein quiz; een mini quiz van 20 uitdagende winterse vragen, hierbij tracht het team om in de beperkte tijd zoveel mogelijk goede antwoorden te geven.

Programma

Duur van deze activiteit is ongeveer 1 tot 1.5 uur. U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

Deze activiteit is te boeken t/m 15 personen voor €490 ex btw. Vanaf 15 personen wordt de prijs €32,50 ex btw per persoon.

 • U kunt deze activiteit boeken vanaf 15 personen, of u betaalt tot en met 15 personen.
 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen en de ijshuur en entree tot het ijssportcenrum. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?