Guus Meeuwis concert

Met een recordaantal stadionconcerten en een hele collectie aan bekroonde platen is Guus Meeuwis een van de bekendste artiesten van Nederland. Zijn verhaal hoe we het kennen begint in 1994, wanneer hij uit het niets op #1 staat in de hitlijsten met het liedje ‘Het is een nacht’. Zijn intentie was om het liedje voor zichzelf te houden, en toch brak hij meteen uit met zijn single. Hij is als het ware per ongeluk in het artiestenvak terecht gekomen, maar na bijna 25 jaar ervaring en zo’n 50 stadionconcerten is Guus Meeuwis een icoon geworden die tot de absolute top behoort van Nederland.

Een concert bezoeken van een Nederlandse top artiest is een ervaring die onvergetelijk is, en hoe gezellig zou het nou zijn om dat te kunnen delen met je collega’s? Het concert of bedrijfsuitje zou op verzoek dan kunnen bestaan uit een maatwerk programma, waarbij een diner, hapjes of drankjes verzorgd kunnen worden. Verder kunnen er ook workshops of teambuilding activiteiten worden toegevoegd aan het arrangement.

Wil je naar een concert van Guus Meeuwis met je collega’s? Graag het contactformulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de opties te bespreken.

Programma

Duur is afhankelijk van de activiteit, variërend van 1 uur tot een dagdeel (of langer). U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

Prijs op aanvraag en is mede afhankelijk van locatie, groepsgrootte en soort activiteit.

 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?