Golf Challenge

Ga in 2 tot 20 teams de strijd aan met elkaar in ons Big Golf Event. Teambuilding, plezier en genoeg competitie staan voorop in deze activiteit die geheel wordt verzorgd in de prachtige Genneper Parken in Eindhoven!

Voor het Big Golf Fun Event is een route uitgestippeld waar 3 tot 4 soorten golf aan bod komen, deze zijn midgetgolf, boerengolf, normale golf en voetgolf. Nadat de instructies gegeven zijn kan het evenement uiteindelijk van start gaan. Je krijgt per team instructies over de route en de tijden tijdens de golf event. Onderweg zul je verschillende punten tegenkomen waar een parcours is uitgezet met verschillende holes. In zo min mogelijk slagen moet je proberen om de bal in deze holes te krijgen.

Onderweg zullen de teams verschillende opdrachten moeten uitvoeren en puzzels moeten oplossen waar het team extra bonuspunten voor zal krijgen. Welk team heeft na aan het eind de meeste punten? Tijdens de prijsuitreiking zal duidelijk worden wie de beste swing had en zichzelf Golf kampioen mag noemen!

Programma

Duur van deze activiteit is ongeveer 2 tot 2,5 uur. U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

Deze activiteit is te boeken vanaf €32,00 per persoon. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.

 • U kunt deze activiteit boeken vanaf 12 personen, of u betaalt tot en met 12 personen.
 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?