Glow Eindhoven

GLOW Eindhoven is een onvergetelijk en onmisbaar evenement in Eindhoven. Elk jaar wordt in november heel het centrum omgebouwd tot een schitterend lichtkunstfestival. Designers uit het binnen- en buitenland maken gebruik van verschillende mediatechnologieën om hun lichtkunsten te laten zien aan heel Eindhoven. Hierbij ligt de nadruk op innovatie en het ontwikkelen van talent. Het is als het ware een grote lichtkunstexpositie, waarbij de projecten zijn verbonden aan een speciale wandelroute

Dit jaar is de jubileumeditie van GLOW in het thema van ”Urban Skin”, hierbij draait het om alle stedelijke factoren en alles wat daarbij komt kijken’; architectuur, natuur, centrum, inwoners, bezoekers en stadswijk. Samen geven al deze onderwerpen en personen de stad een unieke uitstraling. Het thema is naar vrije interpretatie te gebruiken door alle lichtkunstenaars wat geheid zal resulteren in genoeg creativiteit! Prachtig om te zien met al je collega’s, het geeft de mogelijkheid om de mooiste foto’s te maken samen en om de route gezellig samen af te lopen!

Als jullie interesse hebben in deze tour, graag het contactformulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Programma

Duur is afhankelijk van de activiteit, variërend van 1 uur tot een dagdeel (of langer). U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

Prijs op aanvraag en is mede afhankelijk van locatie, groepsgrootte en soort activiteit.

 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?