Gids tocht Strijp-S & Strijp-T

Ga met een begeleider op pad in een gezellige en informatieve rondleiding in Strijp-S in Eindhoven. Wij zijn hier al gevestigd sinds 2013, dus we kunnen genoeg informatie delen over Strijp-S! We zullen je kennis verreiken met  het verleden en heden van deze stad. Tijdens deze rondleiding zullen we meerdere locaties bezoeken, waaronder het Klokgebouw, het Glasgebouw, de Design Winkels (Urban Shopper) en alle Torrenallee panden en meer. Verder zullen we een kijkje nemen in het nieuwe Natlab, waar (onder andere) Plaza Futura gevestigd is. De tocht is niet compleet zonder een bezoek in de Vershal, de sporthal (Area51) en het oud Philipsgebouw (Videogebouw/Glasgebouw) waar wij ook gevestigd zitten.

Trek je  wandelschoenen aan, we zullen een aantal meters lopen!

Varianten op deze rondleiding zijn:

 1. Tocht op Strijp-S met iPads. Op je gemak gaan jullie Strijp-S verkennen aan de hand van onze speciale APP. Op de APP staan de route, informatie, foto’s en leuke quiz vragen. Het is zonder gids, maar wel  teambuilding!
 2. Strijp-S tour met tandems, fietsen, DAF33 Segways, Solexen, steppen of E-scooters
 3. Een wandeling van Strijp-S naar Piet Hein Eek (Strijp-T en Strijp-R). Duur + stop circa 1 uur extra
 4. Rondleiding met gidsen en happen in Onze Walking Dinner tour

Programma

Duur van deze activiteit is ongeveer 2 tot 2,5 uur. U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

Deze activiteit is te boeken vanaf €17 per persoon. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.

 • U kunt deze activiteit boeken vanaf 10 personen, of u betaalt tot en met 10 personen.
 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?