Gids tocht Centrum Eindhoven

Ga met ons mee in een stadstour door Eindhoven centrum! Begeleidt door een gids zul je tijdens deze tocht de leukste plekken van Eindhoven ontdekken. Een verrassende stadstour, laat je inspireren door de rijke geschiedenis en de verschillende locaties, zoals De Witte Dame, De Lichttoren, Bruine Heer en oud Philips panden. We zullen natuurlijk ook plekken bezoeken zoals Stratumseind, Catharinaplein, De Bergen, de Markt, Wilhelminaplein en uiteraard ook het Philips Museum. Eindhoven centrum is geanimeerd en dynamisch, vol met gezellige cafeetjes en restaurants. Na afloop van de tocht kunnen jullie daarom natuurlijk ook doorgaan met een borrel om het af te sluiten, wat op aanvraag in een gezellige horeca locatie of brouwerij verzorgd kan worden.

Voor een unieke tocht op de High Tech Campus of Strijp-S kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Ervaar deze interessante locaties met onze begeleiders.

Programma

Duur van deze activiteit is ongeveer 2 tot 2,5 uur. U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

Deze activiteit is te boeken vanaf €17 per persoon. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.

 • U kunt deze activiteit boeken vanaf 10 personen, of u betaalt tot en met 10 personen.
 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?