Wij willen naar een groot Festival of Muziek Event

Wil je met je collega’s naar een groot festival of muziek event? Er zijn genoeg evenementen in Nederland om te bezoeken!

Jullie kunnen bijvoorbeeld naar:

 • Paaspop. Dit muzikale evenement is aantrekkelijk voor jong en oud, met maar liefst 75.000 bezoekers elk jaar. Drie dagen lang zijn er in meerderee artiesten te horen op 13 verschillende podia. Hierbij ligt de nadruk op pop en rockmuziek. Bekende artiesten zoals Clean Bandit, Passenger en andere artiesten zullen schitteren op de podia. Natuurlijk zijn er ook veelbelovende nieuwkomers die zullen optreden.
 • Dauwpop. Een van de gezelligste muziek evenementen in Nederland. Hierbij ligt de nadruk op Indie, Pop en Rock met elk jaar zo’n 13.000 bezoekers. Op 5 verschillende podia zullen artiesten te horen zijn zoals Ronnie Flex, Nothing but Thieves en Kaiser Chiefs
 • Pinkpop. Dit is een jaarlijks driedaags durende festival in Landgraaf wat in het weekend van Pinksteren plaatsvindt. Dit festival trekt maar liefst 60.000 mensen per dag! Bij dit festival is er een ruime variatie aan genres.

Uiteraard kunnen we ook naar andere festivals of muziek evenementen gaan, zoals concerten in een van de vele arena’s in Nederland! We nemen graag samen de keuzes door. Graag het contactformulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om de opties te bespreken.

Programma

Duur is afhankelijk van de activiteit, variërend van 1 uur tot een dagdeel (of langer). U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

Prijs op aanvraag en is mede afhankelijk van locatie, groepsgrootte en soort activiteit.

 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?