Escape Challenge

Escape the City. Kunnen jij en je team op tijd het centrum van Eindhoven ontvluchten, door het oplossen van raadsels en puzzels en het kraken van codes? Probeer het zelf en doe mee met deze teambuilding activiteit en Escape the City!

Escape XL. In een EscapeRoom worden jullie met 6 a 8 personen opgesloten in een ruimte, waaruit jullie moeten ontsnappen. Maar wat als je een teamuitje wilt met meer dan 30 personen, of zelfs 100 personen? Of wat als je langer de tijd wilt hebben dan 60 minuten in een kamer? Wij hebben de oplossing en bieden twee verschillende versies van Escape Room XL aan! Deze activiteit kan zowel op locatie (Escape XL op locatie) als in de stad (Escape the City XL)

Programma

Duur van deze activiteit is ongeveer 2 tot 2,5 uur. U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

Prijzen exclusief BTW

De Escape the City activiteit is te boeken vanaf €19,50 per persoon. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.
De Escape the City XL activiteit is te boeken vanaf €37,00 per persoon. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.
De Escape XL op locatie activiteit is te boeken vanaf €32,00 per persoon. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.

 • Escape the City is te boeken vanaf 10 personen, of u betaalt tot en met 10 personen.
 • Escape the city XL is te boeken vanaf 30 personen, of u betaalt tot en met 30 personen.
 • Escape XL op locatie is te boeken vanaf 50 personen, of u betaalt tot en met 50 personen.
 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?