E-Sport Teambuilding

U kunt bij ons terecht voor diverse E-Sport teambuilding activiteiten. Ons assortiment bestaat uit individuele spellen, teamspellen of een geheel toernooi. We maken hiervoor gebruik van Playstations, Nintendo Switch, PC’s en andere game consoles.

E-Sport toernooien worden over het algemeen gespeeld met behulp van de multiplayer-modus. E-Sports werken zowel op pc’s en spelcomputers/game consoles. In de meeste games zijn er verschillende disciplines, hierbij kan een speler een aanvaller, verkenner of verdediger zijn. Games worden nog niet in elk land beschouwd als sport, maar de populariteit naar dit soort spellen neemt geleidelijk aan toe.

Er zijn verschillende locaties waar wij e-sport toernooien voor uw gezelschap kunnen regelen, hier kunnen jullie dan gezamenlijk de strijd met elkaar aangaan en onderling spellen spelen gedurende ongeveer 3 uur. Voor een toernooi voor een groter gezelschap kan de tijd afwijken, lengte is hierbij afhankelijk van de groepsgrootte.

Een greep uit de spelmogelijkheden:

MarioKart                     Super Smash Brothers Ultimate
Mario Party                  Unreal Tournament
Just Dance                    Fortnite
Rocket League             Age of Empires II HD
Fifa 19 of 20                 Red Alert (open source remake)
Battlefield V                 Rainbow Six: Siege
CS:GO                           Tekken 7
League of Legends      Mortal Kombat X en XI
Overwatch                    PUBG (Lite)
Wolfenstein: ET           Anthem

E-sport teambuilding games zijn geschikt voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Gegarandeerd een uniek en interessant teamuitje!

Voor de mogelijkheden, vraag een offerte op!

Programma

Duur is van de activiteit is ongeveer 3 uur (ontvangst, uitleg en spelen). U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

Prijs t/m 10 personen, inclusief een ontvangstdrankje €200 excl. btw

Prijs 10-50 personen inclusief een ontvangstdrankje €20 excl. btw pp

Prijs 10-100 personen inclusief een ontvangstdrankje €18 excl. btw pp

> 100 personen op aanvraag in een keuze activiteit

 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?