E-Sport Teambuilding

U kunt bij ons terecht voor diverse E-Sport teambuilding activiteiten. Ons assortiment bestaat uit individuele spellen, teamspellen of een geheel toernooi. We maken hiervoor gebruik van Playstations, Nintendo Switch, PC’s en andere game consoles.

E-Sport toernooien worden over het algemeen gespeeld met behulp van de multiplayer-modus. E-Sports werken zowel op pc’s en spelcomputers/game consoles. In de meeste games zijn er verschillende disciplines, hierbij kan een speler een aanvaller, verkenner of verdediger zijn. Games worden nog niet in elk land beschouwd als sport, maar de populariteit naar dit soort spellen neemt geleidelijk aan toe.

Wij komen op aanvraag naar uw locatie toe, hier kunnen jullie dan gezamenlijk de strijd met elkaar aangaan en onderling spellen spelen gedurende ongeveer 3 uur. Voor een toernooi voor een groter gezelschap kan de tijd afwijken, lengte is hierbij afhankelijk van de groepsgrootte.

E-sport teambuilding games zijn geschikt voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Gegarandeerd een uniek en interessant teamuitje!

Voor de mogelijkheden, vraag een offerte op!

Programma

Duur is van de activiteit is ongeveer 3 uur (ontvangst, uitleg en spelen). U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op uw locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief btw regio Eindhoven, uitvoering in Nederlands of Engels

Boek nu de E-sport Teambuilding

Prijs op aanvraag en is mede afhankelijk van locatie, groepsgrootte en soort workshop.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?