DAF

De DAF 33 is een klassieke oldtimer, welke in Eindhoven haar oorsprong kent. Deze auto’s die tussen 1967 en 1975 zijn gefabriceerd, kun jij gaan besturen! Tijdens deze activiteit leer je de eerste basistechnieken van het rijden in een DAF 33, een unieke en zeer bijzondere ervaring! Je gaat voor je gevoel terug in de tijd, en het is een leuke bezigheid! Bij deze activiteit worden de DAF-jes over groepen van 4 personen verdeeld. Tijdens de route zal om de beurt gereden worden en voor de passagiers is er een leuke puzzelopdracht of activiteit onderweg. Wij hebben een aantal leuke programma’s voor jullie:

Tocht Der Nederlandse Kempen 
Wij starten het programma op onze verzamellocatie in De Nederlandse Kempen (vlakbij Eindhoven) waar alle Dafjes opgeslagen zijn. Na een introductie en het leren van de basistechnieken, wordt een route met behulp van een opdrachtenkaart en puzzel afgelegd. De route gaat langs diverse highlights  van de ‘acht zaligheden’ uit De Kempen. Tijdens de route wordt een aantal keer gestopt, zodat gewisseld kan worden van chauffeur. Gedurende een stop zijn er ook opties voor teambuilding opdrachten waarbij samenwerking, communicatie en leiderschap voorop staat. Na een terras stop onderweg en het oplossen van de puzzel, zullen wij bepalen wie met de prijs er van door gaat!

Tocht met Strijp-S rondleiding
Wij starten wederom het programma op onze DAF locatie in De Kempen (vlakbij Eindhoven). Na een introductie en het leren van de basistechnieken, wordt een gezellige en mooie colonne route afgelegd met de gids. Dit zorgt al voor unieke foto’s en bekijk. De route gaat langs diverse highlights van de ‘acht zaligheden’ uit De Kempen en rijdt Eindhoven Strijp-S binnen. Eenmaal op Strijp-S kan een lunch of borrel verzorgd worden en vindt er door onze gids(en) een leuke en mooie rondleiding plaats. Strijp-S was de verboden stad uit het Philips tijdperk en is heden het creatieve en culturele hart van Eindhoven. Grote evenementen als Dutch Design Week en Glow vinden hier plaats. Je leert meer over het verleden, heden en toekomst kennen in deze fantastische omgeving. Hierna gaan we in colonne rit weer retour naar de DAF locatie.

Tocht met Museum bezoek; keuze uit DAF Museum of Philips museum of PSV museum
Wij starten het programma wederom bij de DAF locatie. Na een introductie en het leren van de basistechnieken, wordt een route met behulp van een beschrijving afgelegd of maken we een colonne rit met gids (afhankelijk van keuze museum). De route gaat door het prachtige Kempische landschap en richting Eindhoven. Eenmaal in Eindhoven aangekomen, ga je naar een Museum toe. Je hebt de keuze uit het DAF Museum (nostalgie alom), Philips Museum (alles omtrent Philips) of het PSV museum in het Philips Stadion. Je wordt daar ontvangen met een drankje en krijgt onder deskundige begeleiding een leuke rondleiding. Na de rondleiding ga je weer met je DAFjes op pad. Een bijzondere dag zal het worden!

Tocht op maat (vanaf 32 personen / 8 Dafjes)
Wil jij deze gave DAFjes bijvoorbeeld in Scheveningen, Amsterdam, Utrecht, Antwerpen, Brussel of waar dan ook laten rijden, dat kunnen wij voor jou verzorgen! Wij starten het programma bij jou op locatie ergens in Nederland of België. Vooraf wordt in overleg een route bepaald en ontwikkeld, inclusief eventueel denkopdrachten, teambuilding en stops. Op de dag zelf brengen wij de DAF33 op de afgesproken locatie en na een introductie en het leren van de basistechnieken, wordt de route afgelegd met het door ons ontwikkelde routeboek. Tijdens de route wordt een aantal keer gestopt, zodat gewisseld kan worden van chauffeur. Tijdens deze dag verzorgen wij de gehele begeleiding.

Programma

Duur van deze activiteit is ongeveer 2 tot 2,5 uur. U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

 • DAF beleving 3 uur basic versie tot 12 personen is te boeken voor € 600,00
 • DAF beleving 3 uur basic versie van 12 tot 52 personen € 50,00 p.p.
 • DAF beleving 3 uur basic versie van 52 tot 160 personen € 48,00 p.p.
 • DAF beleving 5 uur upgrade versie tot 12 personen is te boeken voor € 720,00
 • DAF beleving 5 uur upgrade versie van 12 tot 52 personen € 60,00 p.p.
 • DAF beleving 5 uur upgrade versie van 52 tot 160 personen € 58,00 p.p.

In de basic versie is het puur DAF beleven en genieten, alle dagen tussen 13.30 en 16.30 uur op basis van beschikbaarheid te boeken. Hierbij is in de regel 1 stop mogelijk van een half uur (rest van de tijd rijdt u en geniet u van de omgeving).

In de upgrade versie starten we normaliter eerder en zijn tijden flexibel aan te passen (in de morgen starten). U heeft gedurende circa 5 uur de DAFjes beschikbaar. U kiest voor een Tocht Der Nederlandse Kempen en bepaalt u zelf wat onderweg te doen. Of u kiest voor één van de omschreven en onderstaande uitbreidingen.

De prijs is inclusief begeleiding, organisatie, DAFjes met benzine, WA- en inzittenden verzekering en stand-by service. Tegen meerkosten verzorgen wij een DAF tour in uw woonplaats vanaf 10 DAFjes (40 personen). Houdt echter rekening met een toeslag van minimaal €125 / Dafje voor reizen, lossen en laden en ontwikkeling (Wij werking dan een route voor u uit in de woonplaats, DAFjes mogen namelijk NIET op snelwegen en zandwegen komen).

 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?