Cult & Art workshops

Schuilt er een Van Gogh in jou? Geef je creatieve kant de vrijheid en schilder met je collega’s een mooi kunstwerk in deze gezellige teambuilding activiteit. Vooraf krijg je genoeg uitleg over een aantal manieren van schilderen; realistisch, pointillistisch, abstract, figuratief et cetera. Na de presentatie zal het thema van de dag bekend gemaakt worden, waarna je kunt beginnen aan de workshop. Tijdens de workshop zul je onder andere genoeg begeleiding krijgen van een ervaren kunstenaar. De deelnemers worden doorgaans ontvangen in een natuurlijke omgeving. Afhankelijk van de grootte, kan de groep verdeeld worden in subgroepen waarbij er in overleg een positie voor het raamwerk bepaald zal worden. Deze workshop is inclusief de benodigdheden, zoals materialen en schorten ter bescherming van de kleding. Op verzoek kan deze workshop ook binnen gehouden worden, waarbij de grond dan zal worden afgedekt met dik zeil. Kies deze workshop en laat jezelf en de rest verbazen met je resultaat!

 

Programma

Duur van deze activiteit is ongeveer 1.5 tot 2 uur. U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

De Cult & Art workshops zijn te te boeken vanaf €27,00 per persoon. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.
 • U kunt deze activiteiten boeken vanaf 15 personen, of u betaalt tot en met 15 personen.
 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?