Cult & Art workshops

Schuilt er een Van Gogh in jou? Geef je creatieve kant de vrijheid en schilder met je collega’s een mooi kunstwerk in deze gezellige teambuilding activiteit. Vooraf krijg je genoeg uitleg over een aantal manieren van schilderen; realistisch, pointillistisch, abstract, figuratief et cetera. Na de presentatie zal het thema van de dag bekend gemaakt worden, waarna je kunt beginnen aan de workshop. Tijdens de workshop zul je onder andere genoeg begeleiding krijgen van een ervaren kunstenaar. De deelnemers worden doorgaans ontvangen in een natuurlijke omgeving. Afhankelijk van de grootte, kan de groep verdeeld worden in subgroepen waarbij er in overleg een positie voor het raamwerk bepaald zal worden. Deze workshop is inclusief de benodigdheden, zoals materialen en schorten ter bescherming van de kleding. Op verzoek kan deze workshop ook binnen gehouden worden, waarbij de grond dan zal worden afgedekt met dik zeil. Kies deze workshop en laat jezelf en de rest verbazen met je resultaat!

 

Programma

Duur van deze activiteit is ongeveer 1.5 tot 2 uur. U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief btw regio Eindhoven, uitvoering in Nederlands of Engels

Boek de Cult & Art workshop voor:

 • Een vaste prijs t/m 30 bedraagt €1125
 • Vanaf 30 personen bedraagt de meerprijs €37,50 per persoon

Overig:

 • Deze prijs is inclusief begeleiding, organisatie, materialen en schilder doeken met verf en kwasten, en leuke prijsuitreiking met prijzen.
 • Graag verzorgen wij dit uitje ook in uw woonplaats naar keuze. Prijs op aanvraag.
 • Locatie-, tent-, tafelhuur op aanvraag
 • Soms dienen wij enige extra handelingskosten (los/laadkosten) te berekenen als de workshop locatie niet makkelijk bereikbaar is (vanaf de auto).

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?