City Games

Zin in een leuke teambuilding activiteit? Dan zijn onze city games een uitstekende keus voor jou en je collega’s! Hierbij kun je denken aan de volgende spellen:

 • Wie is de Saboteur? Tijdens deze originele activiteit zullen jij en je collega’s op de beste locaties en highlights van de stad leuke opdrachten gaan uitvoeren met als doel om zoveel mogelijk geld te verdienen. Het team dat het meeste geld heeft aan het einde van het teamspel zal met de hoofdprijs naar huis gaan. Althans, alleen als ”De Saboteur” in het team ontmaskert wordt. Zullen jij en je team dit voor elkaar krijgen? Zonder een goede samenwerking is het vrijwel onmogelijk om met de hoofprijs naar huis te gaan. Hoe goed kunnen jullie samenwerken?
 • Crazy88 City Challenge. Crazy 88 is een gezellige en lachwekkende citygame wat gebaseerd is op het populaire en gelijknamige TV programma van BNN. Het doel is om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren binnen een bepaalde tijd. De opdrachten zijn te vinden in en rond het centrum van Eindhoven, of Strijp-s, waar je een dosis creativiteit en humor voor nodig hebt!
 • Get the Picture. Dit is een gezellig teamspel en vergt oog voor detail en een goede samenwerking. Aan het begin van het spel krijgt elk team een plattegrond en 50 foto’s mee. Het doel van dit spel is om zo veel mogelijk van de foto’s te herkennen en deze vast te leggen in je WhatsApp groep.
 • Escape XL. In een EscapeRoom wordt u met 6 a 8 personen opgesloten in een ruimte, waaruit jullie moeten ontsnappen. Maar wat als je een teamuitje wilt met meer dan 30 personen, of zelfs 100 personen? Of wat als je langer de tijd wilt hebben dan 60 minuten in een kamer? Wij hebben de oplossing en bieden twee verschillende versies van Escape Room XL aan!
 • iPad Challenge. Ga op pad met een iPad! De i-Pad Challenge is onze unieke en gezellige activiteit waar je creativiteit, kennis en een goede samenwerking voor nodig hebt! Met een iPad gaat elk team de stad en omgeving verkennen en onderweg gaan jullie verschillende puzzels en opdrachten uit voeren. Welk team is het slimst en het meest creatief, welk team wint het spel?
 • Strijp-S Creative Challenge. De Strijp-S game bestaat uit is een teambuilding activiteit wat als gezellig en leerzaam ervaren wordt! Dit spel is zeer competitief en er word een strijd gevoerd om als eerste de opdrachten te voltooien en de vragen te beantwoorden. Voor dit spel wordt iedereen opgedeeld in teams, waarna het gespeeld wordt met een flinke dosis creativiteit, plezier en doorzettingsvermogen!
 • The Phone Game. The Phone Citygame is een spannend en interactief teamspel waarbij een goed spelinzicht nodig is. Bij ontvangst in het restaurant of café gaat ineens een telefoon over. Bij opname is er een mysterieus persoon aan de lijn, die zich Mister X noemt. Wie is dit? De missie begint! Mister x bevindt zich in het centrum van Eindhoven en hij heeft vele prijzen bij zich. Kunnen jullie Mister X als eerste opsporen?
 • Escape the City. Kunnen jij en je team op tijd het centrum van Eindhoven ontvluchten, door het oplossen van raadsels en puzzels en het kraken van codes? Probeer het zelf en doe mee met deze teambuilding activiteit en Escape the City!

Programma

Duur is afhankelijk van de activiteit, variërend van 1 uur tot een dagdeel (of langer). U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

Prijs op aanvraag en is mede afhankelijk van locatie, groepsgrootte en soort activiteit.

 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?