Carnaval Lampegat

Vanaf 24 februari tot en met 28 februari vinden er in Eindhoven bijna een week lang carnaval festiviteiten plaats. De Brabantse steden krijgen andere namen tijdens carnaval, voor Eindhoven is dit Lampegat. Tijdens het Carnavalsfeest gedragen mensen zich ”gek”, en verkleden ze zich door de meest creatieve outfits aan te trekken!

Tijdens de carnaval is er in de binnenstad van Eindhoven van alles mee te maken. In het centrum zal een grote tent staan waar verschillende optreden zullen plaatsvinden, en dit wordt ook gezien als het centrale punt van het Lamegatse carnavalsfeest. Vanaf hier zijn de uitgaansgebieden goed te bereiken, wat handig en gezellig is om de dag goed af te sluiten. Op zaterdag vindt altijd de Carnavalsoptocht plaats, boordevol prachtige en kleurige wagens die door heel de binnenstad rijden. Genoeg mee te maken dus! Door de aandacht die besteedt wordt aan carnaval mag Eindhoven zich zeker tot een van de betere carnavalssteden van Nederland rekenen.

Interesse in een carnaval ervaring met je collega’s in ”Lampegat”? Graag het contactformulier invullen, dan nemen we zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 

 

Programma

Duur is afhankelijk van de activiteit, variërend van 1 uur tot een dagdeel (of langer). U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

Prijs op aanvraag en is mede afhankelijk van locatie, groepsgrootte en soort activiteit.

 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?