Big Five Tour

The Big Five tour is een tocht met een mix van verschillende voertuigen, daarbij kan gekozen worden uit een (mix) van de volgende voertuigen:

 • Nostalgie, die oude fietsjes met motortje voorop. Dat is Solex rijden. Trek je vrijetijdskleding aan, stap op de Solex en maak een gezellige tocht met gids. Gegarandeerd dat passanten je na zullen kijken.
 • Nog geen Segway gereden? Dan wordt het hoog tijd, en waarom dan niet in de stad van innovatie en technologie! Wij hebben voor jou een keuze uit een unieke tocht met begeleiding of een voordelige workshop.
 • E-Scooter. Ga met onze gids(en) mee op pad in onze duurzame en elektrische scooter tour. We starten en eindigen op elk gewenste locatie, en hoeft niet noodzakelijk dezelfde locatie te zijn.
 • Tandems. Deze fiets is zo ontworpen dat er twee of meer personen nodig zijn om vooruit te komen. Bij deze fiets zitten je collega’s achter elkaar en zorgen ze er samen voor om de ketting aan te drijven. Een leuke teambuilding activiteit dus!
 • Fietsen. Toch liever ook een paar fietsen erbij, om soms even wat rustiger aan te doen? Dat kan natuurlijk ook. We kunnen gebruik maken van een wisselprogramma, dat bepaalde voertuigen kunnen worden afgewisseld.

Voor een prijsindicatie, graag een contactformulier invullen zodat we jullie mogelijke keuzes kunnen bespreken!

Programma

Duur is afhankelijk van de activiteit, variërend van 1 uur tot een dagdeel (of langer). U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

Prijs op aanvraag en is mede afhankelijk van locatie, groepsgrootte en soort workshop. Voor een indicatie, graag het contactformulier invullen!

 • U kunt deze activiteit boeken vanaf 15 personen, of u betaalt tot en met 15 personen.
 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?