Beach Games

Beachvolleybal
Zin in een gezellige sportieve dag? Dan is beachvolleybal of een van onze andere strandspellen een goede optie voor jou! Op het strand met de voeten in het zand ga je de competitie aan met je collega’s. Bij ontvangst zal de instructeur alle regels uitleggen en dan kunnen jullie van start na een warming-up. Wanneer iedereen opgewarmd is kan de competitie beginnen. Per team zullen er ongeveer 4 tot 6 personen zijn, en samen probeer je zoveel mogelijk punten te scoren door de bal op de grond te smashen bij de tegenstander. Wanneer alle rondes gespeeld zijn vindt de prijsuitreiking plaats, waarbij een team beloond wordt met de hoofdprijs. Op de meeste locaties staat overigens een heerlijke borrel en barbecue klaar.

Beachvolleybal wordt outdoor gegeven op diverse terreinen, met een strand of aan de kust. Tegen meerprijs kunnen wij natuurlijk ook naar jullie locatie komen! Op verzoek verzorgen wij deze  activiteit op een grasveld, houd er dan wel rekening mee dat de palen dan in het grasveld de grond in kunnen gaan.

Zandsculpturen
Zandsculpturen laten je weer even helemaal het kind in jezelf herontdekken. Wij bieden de mogelijkheid om je creativiteit naar boven te halen en je helemaal te laten uitleven met deze zandsculpturen workshop. De deelnemers worden ontvangen in een gezellig restaurant aan een strand locatie of recreatieplas. Na ontvangst wordt het thema van de dag bekend gemaakt, waarna het creatieve gedeelte komt; in teams van 5 personen zullen jullie een ontwerp maken en daarna kunnen jullie aan de slag met het sculpturen zelf. Het team met de mooiste zandsculptuur zal worden beloond met een mooie prijs, de beoordeling zal afhangen van de samenwerking, realisatie, originaliteit en uitvoering.

Programma

Duur van de zandsculptuur activiteit is ongeveer 1 tot 2 uur. U kunt deze boeken in de morgen, middag en avond. Tijden en datum in overleg. Voorbeeld programma is;

Ontvangst op locatie, welkom door onze begeleiding

Optie: drankje of lunchbuffet vooraf

Uitleg activiteit(en), teams maken

Start activiteit(en)

Optie: drink pauze, of uitbreidingen (zie onder)

Einde activiteit met leuke prijsuitreiking

Afscheid nemen van de begeleiding

Optie: borrelen, buffet, 3-gangen diner of barbecue

Al onze programma’s zijn in overleg en uit te breiden naar een hele dag of meerdere dagen. Wij verzorgen het programma in Nederlands of Engels. Voor het exacte programma en tijden, vraag een offerte op en zullen wij deze vastleggen in een voorstel.

Prijzen exclusief BTW

Deze beachvolleybal activiteit is te boeken vanaf €22,00 per persoon. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.
De zandsculpturen activiteit is te boeken vanaf €19.50 per persoon. Prijs is afhankelijk van de grootte van uw groep en totaal arrangement.

 • U kunt de beachvolleybal activiteit boeken vanaf 20 personen, of u betaalt tot en met 20 personen.
 • U kunt de zandsculpturen activiteit boeken vanaf 15 personen, of u betaalt tot en met 15 personen.
 • Alle prijzen zijn exclusief btw. Voor de meeste indoor (sport/spel) activiteiten of activiteiten op een recreatieplas geldt een laag btw tarief van 9% net zoals op eten en non-alcohol. Voor activiteiten buiten in de openbare ruimte (tours, tochten, citygames, in natuur of stad) geldt het 21% btw tarief, net zoals op alcohol drankjes. Mocht u de prijs inclusief btw willen vernemen, omdat u een stichting, vereniging of particulier bent, rekenen wij deze graag voor u uit.
 • De prijs is inclusief onze (pre)organisatie, reiskosten, begeleiding en materialen. Na afloop zit in een teambuilding vrijwel altijd een prijsuitreiking, inclusief leuke prijzen vanuit ons.
 • De prijs is altijd exclusief eventuele zaalhuur, entreetoeslagen, tickets, AV middelen, transfers, horeca en/of eten en drinken, tenzij anders genoemd. In de e-mail worden deze eventuele opties en meerprijzen vernoemd.
 • Onze arrangementen worden aangeboden onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij putten uit een groot aantal materialen, begeleiding en horeca mogelijkheden, sommige dagen zijn echter vol. Vraag te allen tijde een offerte en optie bij ons aan.

Voor al onze overige uitgangspunten en voorwaarden, klik hier.

Offerte Aanvragen

  Activiteit *


  Gewenste datum *


  Gewenste starttijd *


  Aantal deelnemers *


  Gewenste locatie *


  Uw (programma)wensen *


  Organisatie *


  Geslacht *


  Naam *


  Email adres *


  Telefoonnummer *


  Hoe heeft u ons gevonden?